SAKARYA / ADAPAZARI - Hızırtepe Ortaokulu

e-Twinning

May

İngilizce öğretmenimiz Eda ŞİMŞEK’in yürüttüğü ETWINNING projesi “IMPROVING ENGLISH COMMUNICATION SKILLS” hızla devam ediyor. Proje 7 Türk 1 Polonyalı ve 2 Romanyalı öğretmenlerin önderliğinde Ocak ayında başladı.

May

Üç aylık proje sürecini başarı ile bitiren öğrencilerimize Okul Müdürümüz Ertuğrul GÜL tarafından Katılım Belgeleri verildi. Projeyi yürüten İngilizce Öğretmenimiz Eda ŞİMŞEK ve Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

İngilizce öğretmenimiz Eda ŞİMŞEK'in hazırlamış olduğu proje beş Türk, 1 Polanyalı öğretmenlerin önderliğinde mart ayında başladı. Öğreciler ingilizce kitap okuyacaklar.  Web 2 araçlarını  etkin bir şekilde kullanılacağı bir projedir.Etkili ingilizce konuşma , sosyalleşme, derste etkin katılım sağlama,düşünceleri özgürce baylaşabilme , özgüven edinme vb. kazanımlar elde etmeyi amaçlamaktadır.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden İngilizce öğretmeni Eda Şimşek'in hazırladığı ve 6. sınıf öğrencilerinin yer aldığı "English With Books" eTwinning projesinde öğrencilerimiz 4 adet İngilizce hikaye kitaplarını okuyup kitaplar ile ilgili fikirlerini İngilizce olarak paylaşacaklardır.