SAKARYA / ADAPAZARI - Hızırtepe Ortaokulu

May

Harezmi projemiz kapsamında öğrencilerimiz, Adapazarı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü öncülüğünde fide dikimi gerçekleştirdi.

Mrt

Sakarya Okul sporları kapsamında yapılan oryantiring yarışmalarında okulumuz;  Küçük Erkeklerde İl Birincisi  Küçük Kızlarda İl 3. Yıldız Erkeklerde İl 4. Yıldız Kızlarda İl 3. olmustur.

Mrt

Harezmî Projemiz kapsamında öğrencilerimize kirli suyun nasıl arındırıldığını yerinde göstermek için 28 Şubat 2024 Çarşamba günü Karaman Atık Su Arıtma Tesisine Gezi Düzenledik.

Ock

Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönemin son haftasında Dönem Sonu Faaliyetleri öğrencilerimizin çoşkulu katılımı ile gerçekleşmektedir. Oyun Dostu Okul olma yolunda hızla ilerleyen okulumuzda Bakanlığımızın etkinlik takvimi doğrultusunda öğrencilerimiz farklı oyunlarla tanışıyor.

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul sporları futbol müsabakalarında küçük kızlarımız Sakarya şampiyonu, Yıldız Kız Takımızda Sakarya ikincisi oldu.

Küçük Kız Futbol Takımımız Sakarya’yı futbol bölge müsabakalarında temsil etme hakkı kazanarak okulumuzun gurur tablosu oldular. Bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Murat KANTARCIOĞLU'nu ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin  gözetiminde Sınavla Öğrenci alacak Sakarya Merkezdeki Liselere  gezi düzenlendi. Gezide okulları inceleyen ve gerekli gözlemleri yapan öğrencilerimizi okullar hakkında bilgiler aldı.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 85. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

“Geleceğimiz aydınlık, içimiz rahat iyi ki varsınız çocuklar."

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca, 2023 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı. Buna göre Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercih süreci 3-19 Temmuz tarihleri arasında yapılabilecek.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ikinci dönemi sona erdi. Öğrencilerimiz büyük bir heyecanla karnelerini aldılar.

May

Okulumuz Hızırtepe Ortaokulu olarak öğrencilerimiz ile birlikte akademik bilinç oluşturmak ve tarihi mekanları tanıtmak amacıyla Eskişehir gezisi gerçekleştirildi.

Nis

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, çeşitli şiirlere, müzik dinletisine, skeçlere, çeşitli yarışmalara ve gösterilere yer verildi.

Mrt

Dünya tarihinde önemli bir yeri olan, Türk Tarihinin en önemli günlerinden biri olan Çanakkale Zaferi'ni okulumuzda kutladık. Millî Mücadelemizin işaret fişeği Çanakkale Zaferimizin 108. yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Unutmayalım ki 'ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!'